Uudet sertifioinnit Venäjän markkinoille avaavat mahdollisuuksia

Karhulan Valimo sai helmikuussa 2018 Venäjän Merirekisterin hyväksynnän toimittaa valukomponentteja Venäjällä valmistettaviin merialuksiin.Hyväksyntä on voimassa 5 vuotta. Ensimmäiset merkittävät toimitukset ovat nyt työn alla Karhulassa: kyseessä on sarja 8000 kg:n ja 1200 kg:n teräsvaluja.

Karhulan valimo läpäisi erinomaisin pistein 87/100 ( Hyväksyntärajana on 66/100) venäläisen Atomenergomashin laatuosaston CDBMB:n laatujärjestelmäauditoinnin 16-17.5.2019. Atomenergomash on valtion energiayhtiö Rosatomin tytäryhtiö ja toimittaa kokonaisia ydinvoimaloita maailmanlaajuisesti. Karhulan Valimon tarjoamat valukomponentit menevät Venäjän ulkopuollelle toimitettavien ydinvoimaloiden jäähdytysvesijärjestelmiin. Ertyisesti duplex- ja superduplex-valut sekä super-austeniittiset teräsvalut ovat kilpailukykyisimmät näissä sovelluskohteissa.

Lisätietoja antaa:
Pekka Kemppainen
Toimitusjohtaja
+358 50 595 1870
pekka.kemppainen(a)karhulafoundry.com