Rekrytointeja Karhulan Valimossa

Karhulan Valimo Oy valmistaa Kotkan Karhulassa vaativia erikoisteräs- ja rautavaluja.
Yhtiö työllistää tällä hetkellä noin 60 työntekijää ja 15 toimihenkilöä. Vuosittainen liikevaihto ylittää 10 miljoonaa euron rajan vuonna 2017. Voimakkaan tilauskannan kasvun vuoksi valimo on rekrytoimassa 10 - 20 työntekijää lisää. Karhulan Valimo on rekrytoinut kevään aikana jo 20 työntekijää erilaisiin tuotannon tehtäviin. 

Organisaation vahvistamiseksi Yhtiö on kutsunut taloushallintoon kirjanpitäjä-palkanlaskijaksi KLT-kirjanpitäjä  Marjukka Soinisen ( 54v.). Valmistuksen läpiviennistä vastaavaksi valimoinsinööriksi on palkattu kone- ja tuotantotekniikan insinööri (AMK) Teemu Torvikoski (28v.). He aloittavat tehtävissään 4.9.2017.

Lisätietoja antaa: 
Pekka Kemppainen
050 595 1870
pekka.kemppainen@karhulafoundry.com

Tutustu Karhulan Valimon toimintaan tarkemmin tästä.