Karhulan Valimoon rekrytoidaan lisää henkilöstöä kasvun vahvistamiseksi

Sulzerin Pumpputehtaan valimo siirtyi Karhulan Valimo Oy:lle syksyllä 2016. Karhulan Valimon kasvun ja uusien toimintojen myötä on syntynyt tarve luoda uusia toimenkuvia; olemmekin takaisinpalkanneet DI Heli Väänäsen vastaamaan laadun, ympäristön ja turvallisuuden järjestelmistä sekä toimimaan työsuojelupäällikkönä ja teknikko Kosti Hanski on kutsuttu tukemaan mallien kunnostusta. Helillä ja Kostilla on näistä alueista pitkällinen käytännön kokemus Karhulan valimossa.

Hitsauksella on tärkeä rooli teräsvalujen viimeistelyssä. Hitsausteknisen asiantuntemuksen ja hitsauskoordinoinnin osaamisen varmistamiseksi olemme kiinnittäneet Petteri Souru Oy:n toimimaan hitsauskoordinaattorinamme. Sourun yritys oli ensimmäinen suomalainen hitsaukseen erikoistunut insinööritoimisto.
Karhulan Valimon liiketoiminnan kasvu jatkuu ja olemme käynnistäneet lisää rekrytointeja eri tehtäviin. Haemme syksyn kuluessa 10 – 20 henkilöä moninaisiin tuotantotehtäviin. Työhalu ja -tarmo sekä oppimiskyky ja sopiva monipuolinen osaaminen ovat tärkeimmät kriteerit palkkaamiseen.

Haemme tuotantoinsinööriä vastaamaan tuotannon läpimenosta ja tuottavuuden kehittämisestä ja toimimaan työnjohdon esimiehenä. Tarvitsemme myös laatuinsinöörin, jolla tulisi olla metallurginen pohjakoulutus ja kokemusta laadunvalvonnan menetelmistä.

Positiivinen vire markkinoilla ja asiakkaiden kiinnostus Karhulan Valimon tarjontaan luo mahdollisuuksia palkata lisää henkilöstöä. Olemme innoissamme näistä mahdollisuuksista, koska mielenkiinto markkinoilla näyttää lisääntyvän.

Karhula_Foundry_partners