Karhulan Valimon tuotanto jatkaa kasvua

karhula-foundry-casting-components-ductile

Karhulan Valimon toiminta jatkaa kehittymistään; tästä osoituksena tuotanto onkin kasvanut merkittävästi vuoden 2017 kevään aikana. Kun tuotannon volyymi oli syksyllä 2016 noin 400.000 - 500.000 € / kk, on se kaksinkertaistunut yli 800.000 €:n / kk tasolle. Isona tekijänä tälle on ennen kaikkea Sulzerin valujen ja mallien palautukset niistä valimoista, missä niitä oli suunniteltu tehtäväksi ja toisaalta heidän merkittävästi kasvanut oma tuotanto. Tilaukset ovat kattaneet laajan kirjon eri valutyyppejä ja materiaaleja, kuten erikoisteräsvaluja. Uusia asiakkuuksia Valimo on saanut Suomesta kuljetusvälineteollisuudesta, energia-alalta ja prosessiteollisuudesta. Olemme onnistuneet avaamaan kauppaa myös Venäjälle. 

Olemme onnistuneet kasvattamaan toimitusvolyymia tuottavuuden parantamisella sekä yli 20 henkilön uudelleen palkkauksella. Työntekijät ovat vanhoja valimon työntekijöitä. Tämä tuntuu erityisen hienolta tarjota näille ihmisille mahdollisuus palata Karhulan Valimon palvelukseen. Samalla on myös tehty yhteistyötä alihankkijoiden kanssa tiettyjen toimintojen osalta. Loppu vuosi näyttää myös hyvältä Sulzerin sekä uusien asiakkuuksien osalta.  

Karhulan Valimo on suomalainen erikoisvalimo, joka tuottaa asiakkailleen vaativia valuja kansainvälisille markkinoille. Vahvuuksiamme ovat teräsvalut, Meehanite-teknologia, metallivalut ja erilaiset erikoisvalut. Karhulan Valimo on perustettu vuonna 2016 ja työllistämme tällä hetkellä yli 50 valimoalan ammattilaista. Valimomme sijaitsee Kotkassa, josta palvelemme suomalaisia kuten myös kansainvälisiä asiakkaitamme. Karhulan Valimon palveluihin voitte tutustua vierailemalla tarjonta-sivuillamme.

Ilkka Hakala antaa mielellään lisätietoja Karhulan Valimon kehityksestä sekä palveluista.
ilkka.hakala@karhulafoundry.com
+358 400 824 696