Lehdistötiedote: Nimityksiä Karhulan Valimo Oy:ssa

Karhulan Valimo Oy valmistaa Kotkan Karhulassa vaativia erikoisteräs- ja rautavaluja.
Yhtiö työllistää 73 työntekijää ja 18 toimihenkilöä. Vuosiliikevaihto ylittää 10 M€ v. 2017.
Voimakkaan tiluskannan kasvun vuoksi valimo on rekrytoimassa n. 10 työntekijää lisää syksyn 2017 aikana.

Tuotanto-organisaation vahvistamiseksi ja laaduntuottokyvyn parantamiseksi Yhtiö on kutsunut puolipäiväiseksi Metallurgi-laatuinsinööriksi Indewe Oy:n materiaaliteknisen asiantuntijan DI Jukka Kinnulan. Jukka on valmistunut diplomi-insinööriksi Oulun Teknillisestä Yliopistosta ja toiminut metallurgina ja laadunvarmistusinsinöörinä terästehtaassa, telakoilla ja off-shore- asennustyömailla eri puolilla maailmaa sekä konsultoinut teräsvalimoita. Hänen erikoisosaamistaan on hitsausmetallurgia ja hitsauksen laadunvarmistus. Jukka aloitti tehtävissään 17.10.2017. Hän raportoi toimitusjohtaja Pekka Kemppaiselle.

Lisätietoja antaa:
Pekka Kemppainen
Toimitusjohtaja
+358 50 595 1870
pekka.kemppainen(a)karhulafoundry.com