Karhulan Valimon kehitys on ihmisissä

Karhulan_Valimo_Alihankintamessut_2017

Pekka Kemppainen, Ilkka Hakala ja Jyrki Laitinen ovat intoa täynnä Alihankintamessuilla. Karhulan Valimo kasvaa ja sitä myötä rekrytoi jatkuvasti lisää henkilöstöä. Messuilla valimon omistajat tapaavat uusia ja vanhoja kontakteja sekä asiakkaita. "Olemme tavanneet useitakin mielenkiintoisia uusia potentiaalisia asiakkaita", toteaa Ilkka Hakala. Karhulan Valimolla on hyvin räätälöityjä valimoratkaisuja, jotka mahdollistavat haastavia toteutuksia.

Rekrytointeihin liityvistä toimenpiteistä ja haasteista voit lukea lisää Ylen artikkelista alla:

YRITYS ETSI KYMMENIÄ TYÖNTEKIJÖITÄ – IHMETTELEE NYT, MISSÄ TYÖTTÖMÄT: "YLI 2000 TYÖTÖNTÄ OLISI VOINUT HAKEA NÄITÄ PAIKKOJA"

Lisätietoja antaa:
Pekka Kemppainen
Toimitusjohtaja
+358 50 595 1870
pekka.kemppainen(a)karhulafoundry.com