Karhulan Valimo Alihankintamessuilla

Kolmen päivän Alihankintamessut ovat ohi ja haluamme kiittää kaikkia messuilla tapaamiamme ihmisiä ja yrityksiä. Messut olivat meille loistava menestys ja saimmekin paljon uusia kontakteja. Kiitos myös Kotkan kaupungille, kun otitte meidät osastolle. Karhulan Valimo kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja toteuttaa valimotoimintaa ja messuilla saimme loistavia ajatuksia tulevaisuutta ajatellen. 

The three day Alihankinta expo is now over and we want to thank everyone we met there. For us the whole expo was a great success and we have many new contacts to work with. We also would like to thank the city of Kotka for having us at your stand. We at Karhula Foundry are continuisly developing innovative ways to conduct demanding castings and we have many new ideas for the future. 

 

Karhula Foundry_Ilkka Hakala_Pekka Kemppainen_Alihankinta 2016